Schrijf je in!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van wat wij aan het maken zijn.

Het Collectief

Stichting Nachtmotten

Stichting Nachtmotten is een hybride kunstcollectief met makers uit verschillende artistieke disciplines. Het collectief brengt kennis samen vanuit verschillende vormen van theater, performance art, industrial design, filosofie, vormgeving en beeldende kunst. Met deze mix aan specialismen creëert Nachtmotten een breed scala aan uiteenlopende kunstuitingen. Dit werk typeert zich door een afwisseling van beeldende en performatieve experimenten en een kritische doch ironische kijk op de samenleving. Stichting Nachtmotten heeft de status culturele ANBI.

Contact:

Europalaan 20
3527 LD Utrecht
Governance & ANBI

Statutaire Naam:
Stichting Nachtmotten

RSIN-nummer:
864692626

Doelstelling:
Stichting Nachtmotten heeft als doel het creëren van vernieuwend werk met actuele, relevante thematieken binnen de kunsten, in uiteenlopende stijlen, vormen en onderwerpen. Daarnaast streeft de stichting naar het bevorderen van de kunstzinnige ontwikkeling, educatie, verdieping en verbreding van deelnemers van het collectief. Binnen deze doelstellingen tracht de stichting waar mogelijk duurzaam en creatief om te gaan met materialen.

Bestuurssamenstelling:
Carlo van Munster (voorzitter), Wout Nordbeck (secretaris) en Marjolein Joosten (penningmeester). Het bestuur ontvangt geen vergoeding of vacatiegeld.

Publicaties:
Beleidsplan 2023
Jaarverslag 2023 - zal het eerste jaarverslag van de nieuwe stichting zijn